Cum iti poate creste productivitatea un laptop de zi cu zi - Huawei MateBook D14

Productivitatea este cuvantul definitoriu al acestei perioade, fie ca lucram de acasa, de la birou, din pat, din gradina casei sau de oriunde altundeva, avem nevoie de un laptop capabil sa realizez orice tip de activitate si sa satisfaca orice nevoie. Pentru mine un laptop perfect pentru productivitate este un laptop compact, usor, subtire, performant si care sa faca colaborarea intre dispozitive mult mai usoara.

Un astfel de laptop care sa indeplineasca toate aceste cerinte este chiar MateBook D14, lansat de catre Huawei in varianta actualizata in urma cu mai bine de doua luni. Un device ce iti va atrage atentia in principal datorita design-ului sau elegant, carcasei realizate integral din metal, a finizajelor si curburilor bine sculptate si a greutatii de doar 1.38kg.

Pe langa job-ul propriu-zis pe care il am, fac si blogging, incluzand review-uri la diverse telefoane, gadget-uri etc. Pozele la aceste produse le fac strict cu telefonul meu personal Huawei P30 Pro(review), considerand ca pentru niste poze de produse, un smartphone este total perfect si mai putin costisitor decat un DSLR. Problema e ca de obicei fac undeva la peste 40-50 de poze, iar transferul acestora il realizez prin cloud (upload pe cloud, iar apoi download de pe cloud pe laptop) si dureaza destul de mult.

Ce mi se pare uimitor in cazul acestui laptop este ca vine cu functia Huawei Share Multi-screen Collaboration (funcția este disponibilă doar pe Huawei MateBook D14 cu PC Manager versiunea 10.0.2.99 sau ulterioară și cu driverele aferente furnizate de Manager PC), permitandu-mi printr-o simpla atingere a telefonului de laptop, sa proiectez ecranul acestuia direct pe laptop. Astfel, cu ajutor acestei functionalitati, pot sa transfer mult mai usor fisiere fara sa mai pierd timp cu cloud-ul, sa realizez diverse apeluri, sa editez diverse documente de care voi avea nevoie chiar pe smartphone si sa simplifice extrem de mult partea de multitasking.

De asemenea, pentru a oferi o siguranta mult mai mare utilizatorului, Huawei a integrat camera web direct in tastatura, aceasta putand fi deschisa printr-o simplă atingere și rămâne ascunsă atunci când nu este folosită.

În această perioadă, seria MateBook D beneficiază de o la partenerii autorizați, în limita stocului disponibil. La achiziționare, laptop-urile vin într-un pachet special, care conține o imprimantă multifuncțională Wi-Fi, un mouse Huawei cu Bluetooth și un ghiozdan Huawei, care ajută utilizatorii să își îmbogățească spațiul de lucru de acasă cu dispozitive utile și performante.

Sub umbrela aceleiași campanii, #StayConnected, HUAWEI a lansat oferte speciale și pentru tabletele MediaPad T3 și MediaPad T5, în magazinele proprii și la partenerii autorizați. În funcție de modelul tabletei și configurațiile pentru care se optează, prețurile încep de la 529 lei.

Tabletele se remarcă prin design-ul modern, autonomia de durată, stocarea generoasă și un afișajul clar. Ele sunt accesoriile perfecte pentru proiectele de la distanță și entertainment, ideale pentru toți membrii familiei.

Cum iti poate creste productivitatea un laptop de zi cu zi - Huawei MateBook D14 (5)