LifestyleTehnologie

Sibiul fotografiat cu Samsung Galaxy S21 Ultra

Nu stiu cum este pentru unii, dar pe mine munca de acasa, pe care o practic de mai bine de un an si jumatate, a inceput intr-adevar sa ma oboseasca si nu ezit sa spun ca abia astept sa se termine toata nebunia asta cu pandemia si sa reincep sa merg fizic la munca.

Dat fiind faptul ca munca de acasa a devenit destul de obositoare, incerc sa profit cat se poate de mult de weekend-uri in a realiza diverse excursii, fie ele la munte, fie ele la mare sau in diverse alte locuri. Si asa am facut si saptamana trecuta, atunci cand alaturi de prietena mea si grupul meu de prieteni am zis sa dam o fuga pana la Sibiu.

Trebuie sa recunosc ca #imiplacelibertatea de a calatorii, iar acest gust l-am deprins inca de mic, de cand am inceput sa ma plimb cu parintii mei atat prin tara, cat si prin strainatate. De asemenea, in calatoria pe care am realizat-o am avut si un device pe masura in ceea ce priveste camerele foto, care sa ma ajute in orice fel de conditii si anume un Samsung Galaxy S21 Ultra, primit pentru mai bine de 3 saptamani de la Orange.

În contextul ultimelor luni petrecute în case, Orange a venit în întâmpinarea consumatorilor cu o serie de produse și servicii la prețuri speciale prin cea mai noua campanie intitulata #imiplace, pentru a ne bucura in continuare de ce ne place, indiferent de pasiunile, interese sau de felul în care alegem să ne distram sau să învatam.

#imiplacelibertatea reprezinta componenta esentiala a acestei campanii, ce include o varietate de telefoane si accesorii la preturi speciale. De asemenea, in oferta mai sunt incluse produse tip smart home, telefoane reconditionate si repuse in vanzare(in stare perfecta de functionare, cu garantie inclusa), cat si produse pentru digital education si sport.

Mai multe informații despre campania #îmiplace, pot fi gasite aici -> https://www.orange.ro/oferte-speciale/#imiplace

Revenind la Samsung Galaxy S21 Ultra, acesta este compatibil atat cu tehnologia eSIM, cat si tehnologia Number Share, tehnologie pe care am detaliat-o in urma cu mai bine de un an AICI. Tot pe partea de conectivitate, este compatibil cu tehnologia 5G de la Orange, iar la nivel de Bucuresti, acoperirea este pe toata suprafata.

Samsung Galaxy S21 Ultra vine cu un sistem de camere alcatuit din patru module, unul principal de 108MP(diafragma f/1.8), unul periscop de 10MP ce poate realiza fotografii la o rezolutie de 10MP, unul telephoto de 10MP pentru fotografii cu zoom optic 3x si unul de 12MP pentru fotografii tip ultrawide.

Apreciez comparativ cu generatia trecuta ca s-a rezolvat problema cu focusul obiectelor fotografiate indeaproape, fiind montat un laser autofocus, iar culorile nu mai sunt la fel de suprasaturate, ci sunt mult mai apropiate de realitate. De asemenea, imi place ca mai ales pe timp de luminozitate buna nu exista diferente de contrast sau culori intre cele patru module de camere foto.

Samsung Galaxy S21 Ultra, acest pionier al device-urile high-end de anul acesta poate fi gasit la un pret de 5.443 LEI cu abonament Smart Plus 25 sau poate fi achizitionat in 24 de rate Orange cu 222,65 LEI/luna(link achizitie).

Mai jos puteti vedea o serie de fotografii realizate cu Samsung Galaxy S21 Ultra in Sibiu:

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: